Wandelcoaching is bedoeld voor iedereen die (tijdelijk) even vast is gelopen en graag weer beweging wil hebben in zijn of haar leven. Altijd op basis van jouw (leer)behoeften. 

Thema’s die centraal kunnen staan, zijn bijvoorbeeld:

  • Work life balance;
  • Stress en gehaastheid;
  • Het  exploreren van je talenten;
  • Werken aan je relaties.

Coaching is de meest persoonlijke manier van leren. Het leertraject wordt per traject volledig op jouw persoonlijkheid en leerbehoeften samengesteld. Persoonlijker kan het niet.

Waarom wandelcoaching? 

Buiten zijn in een natuurlijke omgeving is goed voor onze lichamelijke én geestelijke gezondheid. Natuur zorgt voor stressreductie, doordat je even helemaal weg bent uit de dagelijkse beslommeringen.  De natuur trekt automatisch jouw aandacht, waardoor de geestelijke drukte van gedachten, mails, prive, social media en verkeer op de achtergrond raken.

Daarnaast helpt wandelen in de natuur onze ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te zetten en geeft het ons natuurlijke sensaties zoals de wind in de haren en op de wangen, de zonnestralen op je huid, het horen van vogels of gewoon stilte.

Buiten zijn, even afstand nemen van de alledaagse beslommeringen en aandacht voor jou, kan ervoor zorgen hernieuwde en authentieke keuzes te maken.

Wat voor coach ben ik?

Ik ben empatisch en luister graag naar jouw verhaal. Daarentegen ben ik resultaatgericht en helder en is het mijn intrinsieke wens om jou te laten groeien. Mijn doel is om verbinding met jou te maken en je de juiste vragen te stellen waardoor jij weer een volgende stap kan zetten in jouw leven. Daarnaast vind ik een vleugje humor onmisbaar en relativerend. 

Waar wandelcoaching:

De mooiste plekken in en rond Den Haag & Scheveningen zoals bijvoorbeeld Clingendael, Meijendel, het Haagsche bos en natuurlijk het strand. Een andere plek in Zuid Holland is altijd bespreekbaar. 

Hoe wandelcoaching:

Neem vrijblijvend contact met mij op of plan gratis (online) kennismakingsgesprek in de kalender. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 20 minuten. Als dit goed voelt voor beide kanten, plannen we een wandelcoachsessie in.

Ik geef je na iedere sessie een kleine opdracht mee om verdere bewustwording in jouw proces te versterken. 

Mocht je een (zakelijk) wandelcoachingpakket afnemen, via je werkgever en jullie willen na afloop van de sessies op een veilige en prettige manier samen met mij in gesprek, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Dit gebeurd uiteraard alleen op verzoek van de coachee.