In ben Anne heel erg dankbaar voor haar luisterend oor, de goede gesprekken en haar fijne advies. Ze neemt echt de tijd voor je en geeft je niet het gevoel dat je een van de velen bent. Ze heeft mij het afgelopen jaar enorm geholpen om met mijn probleem om te gaan en daar zal ik haar altijd dankbaar voor blijven. Dankjewel voor alles Anne!

Romy

Ik ben heel erg tevreden over de gesprekken met Anne. Vanaf het begin voelde ik mij op mijn gemak om me open te stellen en vond ik dat er goed werd afgestemd op mijn behoeften. Hierdoor heb ik mij elke sessie veilig genoeg gevoeld om kwetsbaar te zijn. De gesprekken verliepen soepel en Anne zet je aan het denken met de kennis die al in jouzelf zit. Dit traject heeft mij de juiste richting en tools geboden om verder te kunnen.

Dounya

Bij Anne voel ik me welkom en veilig voor mij heel belangrijk om me open te kunnen stellen. De therapie ging mede daardoor moeiteloos. Anne is zeer empathisch en heeft een zeer kundige en zeer betrokken veilige manier van coachen met hier en daar een vleugje humor. Maar vooral veel begrip en gevoel. Moeiteloos voelt ze wat er op het moment nodig is of ontstaat en speelt daar kundig op in met ontzettend praktische aanpak en duidelijkheid in je patronen. Ik heb zoveel helderheid en verzachting gekregen in mijn ‘problematiek’. Ik wil zeker vaker door Anne gecoacht worden en dat zal ik zeker doen! Ik raad het iedereen aan!!

Claudia

Anne creëert een prettige en veilige plek om te werken aan jezelf en laat je daarbij zelf de leiding nemen. Ze is doortastend maar laat je zelf de leiding nemen over je proces. Ze kan snel omschakelen naar een andere aanpak als de situatie daar om vraagt en deelt haar kennis en ervaring op gepaste wijze (soms met humor, soms serieus, soms voorzichtig, soms direct).

Frederike

De gesprekken met Anne zijn heel ontspannen en prettig. Ze is een makkelijk persoon om mee te praten. Ik heb veel leuke technieken geleerd om beter los te laten en om te gaan met vervelende situaties. Dankjewel daarvoor. 

Belia

Zorgvuldigheid, oprechte interesse en warmte, dat zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten als ik denk aan Anne. Maar voor mij zit haar kracht vooral in haar niet oordelende houding terwijl ze je zonder afdwalen begeleidt naar inzichten. Wat ik heel fijn vond aan haar manier van werken, was dat haar werkvormen zich elke sessie aanpastte naargelang mijn onderwerpen en gemoedstoestand. Als ik in de toekomst weer behoefte voel om met iemand te sparren over het één en ander, dan zal ik sowieso weer bij Anne aankloppen!  

Sophie

Mijn ervaring met Finch Coaching is absoluut positief. Ben zeer kundig meegenomen in mijn persoonlijke knelpunten om uiteindelijk meer inzichten over de materie te ontvangen. Dat gaf mij enorme verlichting en lucht. Mijn traject werd weloverwogen begeleid door Anne met een speelse maar vooral ontspannen aanpak.

Kan haar coaching zeker aanraden, heeft mij geholpen! 🙂

Linda