Hoi, ik ben Anne Vink – Van der Schalk (1980), echtgenote van Herman en moeder van Felix. Ben geboren en getogen in Den Haag en woon daar al 44 jaar met veel plezier.

Ik heb 15 jaar werkervaring in het bedrijfsleven als projectmanager en leidinggevende. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in veranderende omstandigheden in zowel hun privé als werkende leven met daarbij passende intense gevoelens van vreugde, geluk en soms ook angst, verlies en verdriet.

Opleiding en certificering

Ik ben leergierig van aard en altijd onderweg naar nieuwe kennis en persoonlijke ontwikkeling. Op dit gebied heb ik veel gelezen, trainingen gevolgd en praktijk ervaring opgedaan.

Dit heeft mij doen besluiten te starten met de 4 jarige post-HBO opleiding tot Psychodynamisch therapeut en voor mijzelf te beginnen.  

Tijdens mijn opleiding aan de Academie voor Psychodynamica heb ik geleerd hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Er is zoveel mogelijk als je ècht goed voor jezelf zorgt. Alleen dan kun je ook aan anderen geven. Daarom focus ik mij daar bewust op.

Ik heb geleerd om mensen vanuit compassie en liefde te begeleiden naar een gewenst resultaat. Daarbij ligt de focus op de toekomst: Wat zijn je wensen en verlangens? Hoe wil je leven? Wat vind je echt belangrijk? Maar de focus kan ook op het verleden liggen: Wat zijn de blokkades? Wat zorgt ervoor dat je je zo gedraagt en het niet lukt een patroon te doorbreken?

De menselijke binnenwereld fascineert me, houdt mij nieuwsgierig en geïnteresseerd.

Een mooier vak dan coach en therapeut zijn kan ik mij niet voorstellen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NOBCO en VBAG en ik ben opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Levensgenieter 

Ik ben een levensgenieter. Ik houd van het leven, ik doe aan yoga, heb graag dinertjes en goede gesprekken met familie en vrienden en ik lach maar al te graag. Ook ben ik veel buiten te vinden in de speeltuin met ons zoontje, voor een wandeling of voor een drankje op het terras.

pastedGraphic.png