Bij Finch Coaching & Therapy begrijp ik dat het terugkeren naar werk na ziekte of een andere vorm van afwezigheid een uitdagend proces kan zijn. Daarom bied ik gespecialiseerde re-integratiecoaching aan, gericht op het ondersteunen van zowel werkgevers als werknemers bij een succesvolle terugkeer naar de werkvloer.

Mijn re-integratie diensten:

Re-integratiecoaching Spoor 2:

Voor werkgevers verzorg ik Spoor 2 re-integratiecoaching. Dit traject richt zich op het begeleiden van medewerkers die mogelijk niet meer terug kunnen keren naar hun huidige werkgever en op zoek moeten naar een passende functie bij een andere werkgever. Ik bied intensieve begeleiding om deze transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen. De begeleiding verloopt binnen de eisen van de Wet Verbetering Poortwachter.

Re-integratiecoaching in opdracht van idPlein voor het UWV:

Ik begeleid in opdracht van idPlein re-integratietrajecten voor het UWV om werknemers te ondersteunen bij hun re-integratietrajecten. Mijn doel is om kandidaten te helpen hun eigen kracht en mogelijkheden te herontdekken, zodat ze met vertrouwen de arbeidsmarkt opnieuw kunnen betreden. Door middel van persoonlijke coaching en gerichte ondersteuning zorg ik voor een succesvolle herintegratie. Ik begeleid modulaire, Werkfit en Naar Werk trajecten.

Begeleiding bij medische re-integratietrajecten voor Gemeente Den Haag:

Voor de Gemeente Den Haag begeleid ik medewerkers die door medische redenen zijn uitgevallen. Mijn coaching is erop gericht om hen stap voor stap terug te laten keren naar hun werk, rekening houdend met hun specifieke gezondheidsuitdagingen en mogelijkheden. Ik werk nauw samen met de arbodienst en de leidinggevende om een re-integratieplan op maat te maken.

Mijn Aanpak

Bij Finch Coaching & Therapy combineer ik mijn uitgebreide coachingskills met een diepgaande kennis van de Wet Verbetering Poortwachter. Dit betekent dat ik niet alleen oog heb voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de werknemer, maar ook zorg dat alle juridische en administratieve verplichtingen nauwgezet worden nageleefd.

Mijn aanpak kenmerkt zich door:

  • Persoonlijke aandacht: Elke kandidaat is uniek en verdient een traject dat volledig aansluit bij zijn of haar specifieke situatie.
  • Proactieve begeleiding: Ik blijf continu in contact met alle betrokken partijen om de voortgang te monitoren en bij te sturen waar nodig.
  • Resultaatgericht werken: Mijn uiteindelijke doel is altijd een duurzame terugkeer naar werk, waarbij zowel de werknemer als de werkgever tevreden zijn.

Waarom Finch Coaching & Therapy?

Kiezen voor Finch Coaching & Therapy betekent kiezen voor een partner die met passie en expertise werkt aan duurzame re-integratie. Ik geloof in de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling en zet me in om iedere kandidaat te ondersteunen bij het vinden van nieuwe mogelijkheden en perspectieven.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor re-integratiecoaching? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen werken we aan een succesvolle terugkeer naar werk!