Coaching is bedoeld voor iedereen die (tijdelijk) even vast is gelopen en graag weer beweging wil hebben in zijn of haar leven. Altijd op basis van jouw (leer)behoeften. 

Thema’s die centraal kunnen staan, zijn bijvoorbeeld:

  • Work life balance;
  • Stress en gehaastheid;
  • Het  exploreren van je talenten;
  • Werken aan je relaties;
  • Vragen over je loopbaan.

Coaching is de meest persoonlijke manier van leren. Het leertraject wordt per traject volledig op jouw persoonlijkheid en leerbehoeften samengesteld. Persoonlijker kan het niet.

Wat voor coach ben ik?:

Ik ben empatisch en luister graag naar jouw verhaal. Daarentegen ben ik resultaatgericht en helder en is het mijn intrinsieke wens om jou te laten groeien. Mijn doel is om verbinding met jou te maken en je de juiste vragen te stellen waardoor jij weer een volgende stap kan zetten in jouw leven. Daarnaast vind ik een vleugje humor onmisbaar en relativerend. 

Waar coaching:

Ik houd praktijk in het rijksmonument NassauParc aan de Nassaulaan 13 in Den Haag. Coaching op een andere locatie in de regio is bespreekbaar.

Hoe coaching:

Neem vrijblijvend contact met mij op door mij een email te sturen of te bellen. Dan kan ik aan de hand van jouw hulpvraag onderzoeken of ik jou van dienst kan zijn of je misschien beter kan doorverwijzen naar een collega. Als we ervan uitgaan dat ik jou effectief kan begeleiden, plannen we een intake in.

Ik geef je na iedere sessie een kleine opdracht mee om verdere bewustwording in jouw proces te versterken. 

Mocht je (zakelijk) coaching afnemen, via je werkgever en jullie willen na afloop van de sessies op een veilige en prettige manier samen met mij in gesprek, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Dit gebeurd uiteraard alleen op verzoek van de coachee.

Online coaching

Soms is het handig om een online sessie te doen. Coaching is online goed mogelijk via de computer. Het is laagdrempelig en mijn ervaring is dat ook een online sessie impact heeft. 

Coaching is dus heel goed mogelijk via de telefoon of via de computer middels Google Meet of MS Teams.